viernes, 10 de diciembre de 2010

C's denuncia tala indiscriminada d'arbres

L'Agrupació de Ciutadans (C's) de l'Hospitalet de Llobregat considera "incomprensible i lamentable la falta de respecte de l'ajuntament d'aquesta localitat cap a l'arbrat urbà", en referència a la tala indiscriminada d'arbres al carrer Molino de l'Hospitalet, a conseqüència de les obres que s'estan duent a terme en aquesta via.

"No entenem la deixadesa de l'ajuntament que no repara a permetre la tala indiscriminada d'arbres cada vegada que es fa alguna obra", ha criticat la coordinadora de l'Agrupació, Noemí de la Calle.
"El manteniment de l'arbrat urbà és fonamental per a la qualitat de vida dels veïns en una població tan densament poblada com és l'Hospitalet", ha defensat De la Calle i, en aquest punt, ha assenyalat a ICV: "Aquesta situació resulta particularment inconcebible quan a l'equip de govern consta un partit com a ICV al que li agrada fer gala de ser ?ecologistes de debò, lema que no s'està aplicant en absolut en la seva activitat política".

Per aquesta raó, De la Calle critica "La veritat és que no se sap per a què va entrar ICV al govern municipal quan ha renunciat a fer oposició, és alguna cosa que haurien d'explicar als ciutadans de l'Hospitalet".La Agrupación de Ciutadans (C’s) de Hospitalet de Llobregat considera “incomprensible y lamentable la falta de respeto del ayuntamiento de esta localidad hacia el arbolado urbano”, en referencia a la tala indiscriminada de árboles en la calle Molino de Hospitalet, a consecuencia de las obras que se están llevando a cabo en esta vía.

“No entendemos la dejadez del ayuntamiento que no repara en permitir la tala indiscriminada de árboles cada vez que se hace alguna obra", ha criticado la coordinadora de la Agrupación, Noemí de la Calle.

"El mantenimiento del arbolado urbano es fundamental para la calidad de vida de los vecinos en una población tan densamente poblada como es Hospitalet”, ha defendido De la Calle, y, en este punto, ha señalado a ICV: “Esta situación resulta particularmente inconcebible cuando en el equipo de gobierno consta un partido como ICV al que le gusta hacer gala de ser ‘ecologistes de debó’, lema que no se está aplicando en absoluto en su actividad política”.

Por esta razón, De la Calle critica: “La verdad es que no se sabe para qué entró ICV en el gobierno municipal cuando ha renunciado a hacer oposición, es algo que deberían explicar a los ciudadanos de Hospitalet".

No hay comentarios:

Publicar un comentario